Musikalsk legestue på Rymarksvej 1-6 år

Børn er spontant musikalske. Musikaliteten udvikles gennem leg og skaber stor glæde - både hos børn og voksne. Og netop musik, sang og rytme er i hovedsædet ved den musikalske legestue på Rymarksvej.

Østerbro Musikskole sætter gang i musikaliteten hos de små med mange kanons, Halfdans ABC-sange og et hav af rim, remser, dans og sang. Sangen er det bærende element i den musikalske legestue. For gennem sang med andre skabes et særligt nærvær mellem mennesker. Børn, der synger, TØR mere. De udvikler både sproglige og motoriske færdigheder, men også deres nysgerrighed på verden og på hinanden. 

Nu tænker du måske: Hvad med mig? Jeg er vist ikke den store sanger! Det behøver du absolut heller ikke at være som forælder. Du skal bare være klar på at være med, synge med og lege med på legestuen, hvis dit barn er mellem 1-4 år. Fra 4-års alderen begynder børnene at være alene med læreren, men I skal stadig synge derhjemme. 

Sæsonerne varer et år ad gangen, og der opstår en meget tryg og venskabelig stemning på holdet, som er forudsætningen for den udvikling, børnene sammen gennemgår.  

Aldersgrupper: 1-3 år, 3-5 år, 4-6 år.

Hvor: Rymarksvej 3B, 2900 Hellerup. Legestuen foregår i Kultursalen.

Hvornår: Torsdag

- 15:30-16:15 1-3 år.

- 16.20-17.05 3-5 år.

- 17.10-17.55 4-6 år.

Vi starter i uge 8 og kører frem til uge 22. Der er i alt 12 lektioner samt en fælles koncert med alle andre hold på Østerbro Musikskole den 12. juni.

Du kan se hvornår der er ferie her: https://xn--sterbromusikskole-z0b.dk/calendar 

Pris: 1340 kr. for 12 lektioner - betales på én gang.

Tilmelding: Tilmelding og evt. spørgsmål sker til Helene på denne mail: AF9W@kk.dk

Kontakt

Huset på Rymarksvej

Rymarksvej 3

2900 Hellerup
Del med