Ølyoga ved Østerbrohuset

Østerbro TØR at prøve det der yoga af! Har du købt en yogamåtte, der står i kælderen og skammer sig? Har du været på yoga-retreat i Indien? Eller er du bare helt vild med en god øl i solen? Uanset din yogaerfaring er denne yogatime lige noget for dig!

I anledning af Østerbro TØR afholder vi ølyoga ved Østerbrohuset, torsdag den 19. maj kl. 17. Ølyoga er en sjov forening af to verdener, hvor vi balancerer med øllen og tager en tår i ny og næ. Din instruktør er Johanne Boye Larsen, der har dyrket yoga siden 2011 og undervist siden 2016. Johanne har taget en række uddannelser rundt omkring i verden og underviser flere yogahold, events, og så  uddanner hun selv nye yogalærere. Johanne fortæller selv om sine yogatimer:

 

“Jeg mener, at yoga skal være for alle - for mig er det en måde at være i verden på; et rum for selvudforskning og selvomsorg. Jeg underviser folk i at mærke efter og justere positioner, flow og vejrtrækning efter eget behov. Måske bliver yoga til en daglig praksis - måske bliver det til et hyggeligt pusterum med vennerne i solen og en øl bagefter - alle er velkomne!”

 

Prisen er 100 kr. Med i prisen er én øl, lån af yogamåtte og 45 minutters ølyoga i solen. Skulle du have lyst til en øl mere efter - eller før - timen, kan den købes i cafeen Incita, der ligger i Østerbrohuset. 

Stedet er petanquebanen foran Østerbrohuset, hvor vi forhåbentlig har eftermiddagssol. Vi lægger yogamåtterne klar. Står det ned i stænger på dagen, vil vi forsøge at finde en løsning indendørs.

OBS: der er 20 pladser til arrangementet, og du skal være fyldt 18 for at deltage.

Kontakt

Østerbrohuset

Århusgade 103

2100 København Ø
Del med