Tour de Stjerneløb

Kultur og Fritid Østerbro inviterer til sjov og leg til Tour de Stjerneløb - et hyggeligt stjerneløb for hele familien! Tag din cykel, barnevogn eller løbehjul med og fejr, at Touren er kommet til København.

Tour de Stjerneløb er et hyggeligt cykelløb for hele familien.  Det foregår på ydre Østerbro i området omkring Kilevældsparken tæt på Svanemøllen Station. 

Det lille løb er målrettet unge cyklister, der sammen med deres familie kan nyde en tur igennem ydre Østerbro, hvor I vil blive præsenteret for nogle af de kulturelle tilbud, der findes i området.  

Løbet lægger blandt andet vejen forbi det splinternye Kildevæld Kulturcenter samt Det Røde Vilde Hus og Svanemøllehallen.  

Der er ikke nogen tidsramme for, hvor længe turen må tage - det vigtigste er, at turen er god og hyggelig, men posterne er kun åbne mellem kl. 10:00 og kl. 13:00. 

Ved Kildevæld Kulturcenter får du lov til at cykle igennem den nye bygning og får også en lille snack med på vejen. 

Ved Svanemøllehallen er det muligt at prøve kræfter med vores lille cykelbane, og ved Det Røde Vilde Hus kan pynter vi og skrive hilsner på et 10 meter langt banner, der vil blive hængt op ude foran Øbro Jagtvej Bibliotek, så Tourens cykelryttere kan se det, når Tour de France lægger vejen forbi.  

---------------------------- 

Arrangementet starter og slutter ved den Bemandede legeplads i Kildevældsparken, Vognmandsmarken 69, 2100 København. 

Så spænd cykelhjelmen og tag din familie med til en hyggelig dag på ydre Østerbro. 

For eventuelle spørgsmål kontakt: Sb0i@kk.dk 

Kontakt

Den Bemandede Legeplads, Kildevældsparken

Vognmandsmarken 69

2100 København
Del med