Hvordan understøtter vi bedst muligt frivillighed i Kultur Ø? Hjælp os med at blive klogere

I Kultur Ø arbejder vi med at skabe kultur- og fritidsoplever for og sammen med borgerne på Østerbro og i Nordhavn. Det gør vi i samarbejde med foreninger, kulturaktører, institutioner og borgere, og vi vil gerne invitere endnu flere til at være med.

Vi arbejder derfor med et projekt, der skal gøre det lettere for dig der bor på Østerbro og i Nordhavn at engagere dig i aktiviteterne i bydelen. Der findes mange forskellige måder at være frivillig på, og vi håber at du vil hjælpe os med at blive klogere på, hvordan vi bedst understøtter frivilligheden i bydelen ,og hvad der skal til for, at du vil være med. Du kan hjælpe os ved at besvare vores spørgeskema.    

Udover spørgeskemaet hører vi meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at deltage i et fokusgruppeinterview. Du kan sende os dine kontaktoplysninger til sidst i spørgeskemaet. Hvis du angiver din mail med henblik på yderligere kontakt med Kultur Ø, gør vi opmærksom på, at dine data udelukkende anvendes ved indkaldelse til fokusgruppen, og at dine oplysninger slettes umiddelbart efter brug.

Praktisk information

  • Spørgeskemaet finder du her. 
  • Spørgeskemaet tager 5-10 min. at udfylde.
  • Svarfrist senest 13. december
  • Efter endt svarfrist trækker vi en heldig vinder af to biografbilletter (husk at skriv din mail til sidst, hvis du vil deltage).