Vi er Kultur Ø

Kultur - og fritidsoplevelser til dig i Østerbro, Nordhavn og i Indre by.

Kultur Ø er en del af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Vores vision er at at vi gennem litteraturen, idrætten, det musiske og kreative skaber en by, der lever og udvikler sig – sammen med københavnerne.

Missionen er at være en uundværlig del af borgerens hverdag med gennemslagskraft i hele byen.  Vi arbejder med at udvikle kultur- og fritidsoplevelser i samarbejde med borgere og brugere fra det nære i hverdagen til det storslåede.

Vores faciliteter 

Kultur Ø består af: Øbro Jagtvej Bibliotek, Østerbro Bibliotek, Krudttønden, Kulturcenter Kildevæld (under konstruktion), Idrætshuset og Østerbro Stadion, Remisen, Svanemøllehallen, Svanemølleanlægget, Ryparkens Idrætsanlæg, Østerbrohuset, Østerbro Skøjtehal, Fælledklubhuset samt Idrætshallen ved Skolen på Strandboulevarden. 

DIT:KBH: En del af Kultur Ø

Udover kulturen på Østerbro har vi også en bydækkende afdeling, DIT:KBH, der arbejder for frivillighed, samskabelse og kreativt iværksætteri i Københavns Kommune. Enheden samler kulturhusene Huset-KBH, Union, Kulturhuset Indre By, Kraftwerket, Villa Kultur, Onkel Dannys Plads, Krudttønden, Basement, spillestedet Stairway samt puljen Snabslanten og frivilligkorpset CPH Volunteers.